Wie we zijn

Van advies tot realisatie

We helpen opdrachtgevers in verschillende expertisegebieden om strategie te vertalen naar systemen. Om wendbaarheid te vergroten en organisaties optimaal in te richten. Met business- en procesoptimalisatie als resultaat.

Business implementaties vanuit de inhoud. Al meer dan 20 jaar. Het resultaat? Een efficiënte supply chain en optimale aansturing: minder kosten en betere ketenprestatie. En bovenal: tevreden klanten.

Heldere doelen

Organisaties sterker en veerkrachtiger maken, met werkbare concepten en oplossingen die hen echt vooruithelpen. Die hen helpen om slim gebruik te maken van digitale mogelijkheden. En om nauw met ketenpartners samen te werken, betere tactische en operationele beslissingen te nemen, en verschil te maken in duurzaamheid. Deze visie is de leidraad in al onze activiteiten.

Pragmatische ondersteuning

We bedenken en realiseren oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het snijvlak van business en ICT. Hiertoe werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Als inhoudelijk adviseur, procesbegeleider en voor het benodigde ‘duwtje in de rug’. 

Op basis van onze ervaring en best practices voorzien we u van kennis en context. We kennen uw markt en weten wat werkt. Samen kijken we wat nodig is. Dat zetten we om in een project. En we gaan pas weg als ú vindt dat het helemaal klaar is. Als het werkt en werkbaar is.

Business implementaties

Onze consultants zijn nuchtere aanpakkers die verandering aanjagen. Die voor impact zorgen door te analyseren, te verhelderen en uw wensen te vertalen naar werkbare oplossingen. Met ons samenwerken betekent concepten vormgeven in een open dialoog. Objectief en onafhankelijk. Complexe vraagstukken zetten we om in behapbare delen, op basis van kennis van de verschillende aspecten van de keten. Ieder advies is uniek, geen project is hetzelfde. Samen implementeren we uw plan en realiseren we uw doelstellingen.

Gedegen expertise met toegevoegde waarde. Wij zijn graag uw partner.

Jorrit Bordens

Senior Consultant

0%