Wat we doen

De supply chain van morgen: korter, veerkrachtiger en duurzamer

Een goed ingerichte, effectieve supply chain is van essentieel belang om weer- en wendbaar te blijven. En om controle te houden over de beschikbaarheid van grondstoffen, de inkoop- en productieprocessen en de leverbetrouwbaarheid. Zo kunt u snel blijven inspelen op de grillige en lastig voorspelbare klantvraag.

Chainresult heeft ruim 20 jaar kennis en ervaring in business-implementaties in specifieke expertisegebieden. Vanuit de inhoud én het proces, en met inbreng van outside-in business-expertise. Samen met u vertalen we de strategie naar de operatie: mensen, processen, data en systemen. Met verbetermogelijkheden en vernieuwingen die we niet alleen in beeld brengen, maar ook realiseren. Denk aan het uitwerken van het besturingsmodel: uw werkwijze getoond in één overzicht. Als krachtig fundament voor de besluiten die u, weggezet in een relevante volgorde, te nemen heeft.

Procesoptimalisatie

U loopt tegen grenzen in uw dagelijkse bedrijfsvoering aan en wilt dat zaken beter lopen: soepeler, efficiënter en zekerder. Kortom, u wilt uw processen tegen het licht houden. Welke verbeteringen zijn mogelijk, hoe kan er beter samengewerkt worden en wat is de impact? Wat is laaghangend fruit en wat levert de grootste verbetering op? Hoe voert u dit door in de praktijk van uw organisatie, inclusief uw systemen? Chainresult kent uw markt, en weet wat belangrijk is. Met onze opdrachtgevers identificeren wij verbeterpotentieel in bedrijfsprocessen. Samen bedenken we slimme oplossingen en concepten om de kosten en doorlooptijd te verminderen, en kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en proceszekerheid te verhogen.

Business implementatie

Een goede connectie tussen business en systemen is essentieel voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. Bij de keuze voor systemen kijken we samen naar wat u wilt bereiken en wat dit mogelijk betekent voor uw organisatie en bedrijfsprocessen. Waarom zijn bepaalde functionaliteiten interessant? Wat is de vraag achter de vraag? Welke business-pijn wordt opgelost? Chainresult realiseert breedgedragen implementatieprojecten met een kop én een staart. Samen met u als opdrachtgever werken we vanuit een bewezen aanpak en gedegen kennis en ervaring toe naar een succesvolle ingebruikname van een nieuw systeem en bijbehorende werkwijze.

Realisatie ondersteuning

Een systeem kiezen dat uw organisatie het beste ondersteunt is één, de implementatie en ingebruikname succesvol afronden en inbedden in de organisatie is minstens zo belangrijk. Om een nieuw systeem en bijbehorende werkwijze succesvol in gebruik te nemen wilt u de verandering op alle aspecten borgen: mensen, processen, data en het systemen zelf. Chainresult initieert en organiseert, stuurt en ondersteunt het realisatieproject op alle niveaus in de organisatie. Van eindgebruiker tot management en van strategievertaling tot systeemtraining.

Change management

Hoe meer mensen meebewegen, hoe succesvoller de verandering. Nieuwe activiteiten initiëren en snappen waarom zaken anders gaan dan voorheen is niet altijd vanzelfsprekend. Groei creëeren is niet altijd makkelijk, maar duidelijke drijfveren zijn een goed startpunt. Bij Chainresult begrijpen we hoe veranderprocessen werken, we onderkennen de impact van verandering en weten organisaties voorwaarts te brengen. Samen werken aan succesvolle verandering, zo bereiken we het beoogde resultaat.

Specialist in supply chain optimalisatie, selectie en realisatie

Supply chains moeten veerkrachtig zijn. Snel, nauwkeurig en betrouwbaar. Datagedreven en geïntegreerd. We adviseren organisaties over het effectief en efficiënt organiseren van hun supply chain. Samen vertalen we het plan naar de operatie. Wanneer we tevreden zijn? Pas als het geïmplementeerde echt werkt!

Wij zijn business implementatie consultants met expertise op specifieke werkgebieden. Efficiënte, soepele customer service processen, risico management, spreiden van leveranciers, optimaal voorraadbeheer, betere keuzes voor productieprocessen en afzetmarkten en tevreden klanten. Dát zijn voorbeelden van waaraan wij dagelijks werken. Samen met onze opdrachtgevers.

We reduceren
complexiteit

We realiseren
verbeteringen

We zorgen dat
het werkt

Gedegen expertise met toegevoegde waarde. Wij zijn graag uw partner.

Ellis Dolman

Consultant

0%