Trading, Distribution & Manufacturing

Trading

Bedrijven en consumenten hechten aan foutloze belevering en kwaliteit. Leverbetrouwbaarheid en een aanbod dat optimaal aansluit op de vraag. Het matchen van vraag en aanbod, al dan niet operationeel op korte termijn of op een langere termijnmarkt. Of het nu gaat om delicatessen die fijnmazig geleverd moeten worden, deegwaren of bulkartikelen of specialities en commodities. Zo kunt u uw plek in de keten verwerven, behouden en versterken. Met een systeemlandschap dat op basis van outside-in expertise tot stand komt. En dat u in staat stelt om keuzes te maken op basis van de nieuwste inzichten. Vandaag én morgen.

Distribution & Storage

Efficiënt inrichten van het distributieproces, rekening houdend met houdbaarheid, temperatuur, contaminatie en maturing van producten. De optimaal verwaarde producten snel in het logistieke proces opnemen. Krachtig organiseren van palletplaatsen en het scanningproces. Slimmigheden borgen in order picking, met voldoende flexibiliteit bij piekbelasting. Transport plannen met optimale beladingsgraad, met oog voor routing, positionering van producten en kenmerken. Samen zorgen we voor schaalbare inrichting van de distributie. Maximaal afgestemd op de seizoenspatronen en klantwensen.

Equipment & Manufacturing

Een product samen met uw klant ontwerpen en realiseren, conform de eisen van de markt en wet. Productieopdrachten slim plannen in de ideale mix met uw made-to-stock assortiment. Omgaan met capaciteitsvraagstukken, ook voor seizoensgebonden activiteiten. Wanneer oogsten uw klanten en moet de machinerie op orde zijn? Over meerdere bedrijven plannen om maximale utilisatie te behalen. Ontwikkelingen als smart manufacturing en predictive maintenance benutten om optimaal te presteren. Zo zijn verbruiksonderdelen altijd op voorraad, en grijpen u en uw agrifood-klant niet mis.

Retail & Wholesale

Misgrijpen in de winkel leidt tot omzetverlies. Hoe helpt u uw klant om zijn markt met een weloverwogen assortiment te bedienen, en op tijd en juist te leveren?  Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn essentieel. Slim omspringen met assortimentskeuzes en met de belevering van A-, B- of C-vestigingen. Consumenten bieden waar zij om (gaan) vragen, zonder onnodig grote voorraden te houden. Of de vraag juist slim stimuleren met push-artikelen. Met krachtige processen, uitgevoerd door kundige medewerkers die steunen op eenduidige data en gestroomlijnde systemen. Dat is wat Chainresult samen u realiseert.

Trading, Distribution & Manufacturing

Waar ligt uw focus?

Aanvoer & Planning
Productie & Assemblage
Opslag & Distributie
Verkoop & Service
Aanvoer & Planning
Goedgeorganiseerde toevoer van grondstoffen en onderdelen, conform de kwaliteitseisen van u en uw markt. Proactief handelen en communiceren op basis van onderbouwd inzicht. Optimaal plannen van leveringen met passende voorraadcapaciteit. Wanneer roept u wat af en in welke hoeveelheid? Zodat er niet te veel waarde op de plank ligt en u nooit misgrijpt. Slim en wendbaar inregelen. Dat is wat u wilt en wat Chainresult samen met u realiseert.
Productie & Assemblage
Het eindproduct moet aan alle kwaliteitseisen voldoen, klant- en vaak ook branchespecifiek. Hier slim mee omspringen is van belang voor de waarde van het product. De inrichting van uw productieproces is een vitaal onderdeel.
Het moet passen binnen de productieomgeving en naadloos aansluiten op het klantproces. Slim inspelen op de veranderende vraag van de retailer, meebewegen op basis van gefundeerde afwegingen. Samen zorgen we dat uw organisatie relevant is én blijft.
Opslag & Distributie
Slim omspringen met ruimte en afstand binnen de factor tijd. Voor automatische replenishment in het magazijn van uw klant of slimme rittenplanning voor geconditioneerd transport. Productkenmerken zijn bepalend voor de optimale afhandeling binnen de keten, in eigen beheer maar ook als kernactiviteit. Met kennis van zaken, oog voor detail, en inzicht in de capaciteit en voorraadlocaties. Met optimale keuzes en topprestaties als resultaat.
Verkoop & Service
Bieden waar de klant naar op zoek is. Kwalitatieve producten sourcen én op het juiste moment beschikbaar hebben. Ook als het om onderdelen voor geleverde producten of installaties gaat. Proactief meekijken met de klant, waardoor deze bijvoorbeeld uw machine beter gebruikt of een sterk assortiment kan aanbieden.
Met onderhoudsbeheer voorzien in gestroomlijnde onderhoudsprocessen, met werkzaamheden in eigen fabriek of op locatie bij de klant volgens een slimme opzet en planning. Ofwel: optimale inzet voor de hoogst mogelijk klanttevredenheid.

Wij bieden graag perspectief

Welke diensten biedt Chainresult?

Chainresult Business Implementation richt zich op procesoptimalisatie, business implementatie, realisatieondersteuning en change management.

Wie werken er bij Chainresult?

De ervaren business consultants van Chainresult Business Implementation hebben gedegen kennis van Trading, Distribution, Manufacturing en Retail supply chains. Op gebied van People, Proces, Data en Systeem. Ze helpen u graag om uw doelstellingen te bereiken: meer inzicht, wendbaarheid en flexibiliteit. Samenwerken is voor ons ook echt samen, want we zijn pas tevreden als het geïmplementeerde echt werkt.

Begeleidt Chainresult ook systeemselecties?

Chainresult Business Implementation initieert, organiseert en faciliteert een optimale systeemkeuze voor haar opdrachtgevers. Voor ERP- en CRM-systemen als ook op gebieden als TMS, WMS, BPM en BI.

Gedegen expertise met toegevoegde waarde. Wij zijn graag uw partner.

Geert Sette

Operationeel Manager

0%