maandag 15 april, 2024

Julian van der Zwet trad in december 2023 in dienst bij Chainresult. In zijn rol als junior consultant ondersteunt hij bedrijven in de agrofoodsector bij ERP-migraties en andere software-implementaties. Naast zijn moedertaal Nederlands, spreekt hij Engels, Duits en Zweeds, en heeft hij basiskennis van het Chinees, Frans en Spaans. Momenteel leert hij Russisch. 

Julian is afkomstig van Veneta.com, een online-specialist in maatwerk raamdecoratie, waar hij als SAP-consultant verantwoordelijk was voor het interne SAP-systeemontwerp en de verdere ontwikkeling van dit systeem om de groei van het bedrijf te faciliteren. 

Julian studeerde bedrijfskunde aan de Hogeschool Windesheim en deed zijn afstudeeropdracht in China. Vervolgens behaalde hij een master in supply chain en procesmanagement aan de Zweedse Linnaeus Universiteit. 

Talenknobbel

Julian verdiept zich graag in culturen en talen en vindt het leuk om er parallellen tussen te trekken. “Scandinavische talen hebben veel gelijkenissen met Nederlands. Logisch, omdat ze afkomstig zijn van dezelfde talenfamilie. Echter, zijn er ook andere talen, zoals Russisch, die gelijke woorden kennen aan bijvoorbeeld Zweeds, en andersom. Deze woorden zijn bijvoorbeeld uit hun handelshistorie blijven steken. Ik geniet van deze relaties leggen en overeenkomsten in taal toetsen aan gelijkenissen in cultuur en geschiedenis.”

Julian zegt over zijn nieuwe functie: “Het is geweldig te zien hoe iedereen gelijk is bij Chainresult en al onze input evenveel waard is. Met deze kernwaarde tillen we bedrijfsanalyses écht naar het volgende niveau.”